New Profesional Consult 930 x 122

accident transfagarasan

Șofer de Audi cu maxim tupeu! A blocat zeci de oameni în trafic după ce a provocat un accident

Accidentul produs duminică pe Transfăgărășan, care a blocat ore bune sute de oameni în trafic, a fost filmat în detaliu de o cameră de bord montată pe una dintre maşinile implicate, care circula regulamentar, potrivit Antena 3.

Citiți și: Argeș. Accident pe Transfăgărășan!

„În accidentul rutier au fost implicate 2 mașini într-o coliziune față-spate.

Mașinile erau conduse de doi bărbați, în vârstă de 31 și 40 de ani. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar in cazul bărbatului de 31 de ani rezultatul indicat de etilotest a fost de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: ACCIDENT PE TRANFĂGĂRĂŞAN. INTERVINE SMURD

În urma evenimentului rutier, un minor în vârstă de 11 ani a fost ușor accidentat și transportat de SAJ la Spital, conștient”, se arată într-o informare a Poliţiei.

După cum se poate observa din imaginile video, la un moment dat, şoferul unui Audi înmatriculat în Suceava iese din coloană şi se angajează într-o depăşire periculoasă.

Într-un final, maşina condusă de şoferul teribilist s-a izbit frontal de un autoturism care circula regulamentar pe banda opusă.

Accidentul a dus la formarea unor cozi kilometrice pe Transfăgărășan, șoferii fiind blocaţi timp de câteva ore pe şosea.

Sursă video: Youtube TesteAuto

Sursă foto: Antena 3

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3