930×122 CAPRA 5

accident

Șofer de camion, mort! S-a răsturnat cu mastodontul

Șofer de camion, mort! S-a răsturnat cu mastodontul

Citiți și: Accident deosebit de grav! O mașină s-a răsturnat

Un șofer de TIR a decedat în urma unui accident rutier produs cu puțin timp urmă.

Acesta se deplasa pe DN 72, pe raza localității Dragodana, când s-a răsturnat cu autovehiculul pe drumul extrem de circulat din județul Dâmbovița.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Româneinformează că traficul se desfășoară dirijat, alternativ, pe DN 72 Găești – Târgoviște, pe raza localității Dragodana, județul Dâmbovița.

Se estimează reluarea circulației în condiții normale după ora 15.00.

Șofer de camion, mort! S-a răsturnat cu mastodontul

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările nefericitului eveniment rutier.

,,La data de 7 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe drumul național 72, în localitatea Dragodana.

Din primele date, un ansamblu de vehicule rutier (tir) s-ar fi răsturnat pe partea carosabila, dar și în afara acesteia. Din nefericire, conducătorul auto a decedat”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița, potrivit Info Trafic 24.

La locul accidentului au intervenit pompierii Detașamentelor Găești și Târgoviste, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD.

 

La fața locului s-au deplasat și un echipaj SAJ.

,,La fața locului, echipajele de intervenție au identificat o victimă încarcerate, inconștientă. S-a acționat pentru extragerea acesteia.

Din nefericire persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel echipajul medical a declarat decesul acesteia”, a precizat ISU Dâmbovița., mai notează sursa citată.

Imagini: Arhivă epitesti.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90