930×122 CAPRA 5

alcool

Șofer de microbuz școlar, prins aproape în comă alcoolică la volan!

Șofer de microbuz școlar, prins aproape în comă alcoolică la volan!

Citiți și: Detalii exclusive: Ultima călătorie! Cine este cel care a făcut infarct la volan și a murit

Polițiștii din Vaslui au prins în trafic un microbuz școlar condus de către un șofer cu o alcoolemie apropiată de coma alcoolică.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Murgeni au oprit miercuri, 16 noiembrie, pentru control un microbuz școlar, care era condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani, domiciliat în satul Rânceni, comuna Berezeni, județul Vaslui.

Citiți și: Tânăr de 22 de ani, „nebunie” în Pitești, după miezul nopții! 

Șoferul se deplasa pe Drumul Județean DJ 244 A din comuna Berezeni, și se afla în timpul serviciului, transportând în autovehicol doi elevi, potrivit Ziare.com.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După această constatre, polițiștii l-au condus pe șofer la Spitalul de Psihiatrie Murgeni, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cei doi elevi transportați și-au continuat deplasarea la școală cu alte mijloace de transport.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Murgeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90