EcoMoto 930×122

politisti

ultra_radar36ep

ŞOFER DEPISTAT DE TREI ORI CU VITEZĂ DE PESTE 200 DE KM PE ORĂ!

Agenţii Poliţiei Rutiere au depistat astăzi un şofer care se deplasa cu viteză foarte mare. Conducătorul auto a fost prins de trei ori depăşind viteza de 200 de km pe oră!

Citiți și: De la ce distanță te ,,împușcă” cu pistol radar! E ,,groasă”!

Poliţiştii care acţionează pentru siguranţa traficului rutier pe autostrada Bucureşti-Constanţa au depistat un şofer care circula cu viteză de peste 200 de km/h. Acesta a fost înregistrat de aparatele radar amplasate în ,,cascadă” circulând cu viteze de 232 de km/h, 220 de km/h şi 202 km/h. Sancţiunea totală aplicată celui în cauză este de 2.700 de lei, la care se adaugă suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 270 de zile.

Şoferul are 34 de ani şi este din Bucureşti. El a fost depistat de poliţişti pe sensul de mers dinspre Bucureşti către Constanţa.

Citiți și: Atenție! Niciun șofer nu mai scapă de amendă!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3