Donaris 930 x 122

condus agresiv

Șofer teribilist la 19 ani. Făcea depășiri periculoase pe un bulevard din Pitești

Teribilist la 19 ani! Un tânăr șofer s-a ales cu o amendă generoasă din partea polițiștilor rutieri după ce a fost surprins în timp ce făcea depășiri agresive în trafic, pe bulevardul Republicii din Pitești.

Citiți și: Pitești: Ce s-a întâmplat cu locul de joacă vandalizat

De asemenea, acesta a fost lăsat și fără permis timp de o lună de zile.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Pitești. I s-a luat de viața și a vrut să o facă!

„Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au depistat, pe b-dul Republicii, un tânăr de 19 ani, din Pitești, care conducea un autoturism având un comportament agresiv în conducere, prin aceea că a realizat depășiri succesive ale unor vehicule care circulau în aceeași direcție de mers, trecând brusc de pe o bandă pe alta.

Ca urmare a celor constatate, conducătorul auto în cauză a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 580 de lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.”

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Un comentariu

  • Eleonora spune:

    Teribilist este un eufenism pentru astfel de babuini needucați și plini de aere de țărani care se plimbă prin oraș! Domnilor polițiști, dați – le și câte un cod de bune maniere când îi depistați!

570 pe 90 Costache