930 x122 grota rece

condus agresiv

Șofer teribilist la 19 ani. Făcea depășiri periculoase pe un bulevard din Pitești

Teribilist la 19 ani! Un tânăr șofer s-a ales cu o amendă generoasă din partea polițiștilor rutieri după ce a fost surprins în timp ce făcea depășiri agresive în trafic, pe bulevardul Republicii din Pitești.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

De asemenea, acesta a fost lăsat și fără permis timp de o lună de zile.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

„Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au depistat, pe b-dul Republicii, un tânăr de 19 ani, din Pitești, care conducea un autoturism având un comportament agresiv în conducere, prin aceea că a realizat depășiri succesive ale unor vehicule care circulau în aceeași direcție de mers, trecând brusc de pe o bandă pe alta.

Ca urmare a celor constatate, conducătorul auto în cauză a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 580 de lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.”

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Eleonora spune:

    Teribilist este un eufenism pentru astfel de babuini needucați și plini de aere de țărani care se plimbă prin oraș! Domnilor polițiști, dați – le și câte un cod de bune maniere când îi depistați!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90