New Profesional Consult 930 x 122

șofer urmărit

ȘOFER URMĂRIT CU FOCURI DE ARMĂ ÎN PITEȘTI

Urmărire ca-n filme, ieri seară, prin Pitești. Polițiștii de la Secția 1, aflați în serviciu pe strada Depozitelor, au efectuat semnal de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto a fugit.

Citiți și: Argeșean dornic de senzații tari, urmărit în trafic de polițiști. Era beat și nu avea permis

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, folosind semnale acustice şi luminoase ale autospecialei, însă conducătorul autoturismului şi-a continuat deplasarea şi a mărit viteza, până în zona unui imobil, unde persoana în cauză a coborât din autoturism şi a fugit, fiind prins în scurt timp, după utilizarea armamentului din dotare, ca urmare a nesupunerii la somaţiile poliţiştilor.

Nicio persoană nu a fost rănită şi nu au fost produse pagube materiale.

Din verificări s-a stabilit că şoferul, Bogdan Ion D., de 36 de ani, din Câmpulung, avea dreptul de a conduce suspendat, în condiţiile în care anterior a fost depistat conducând sub influenţa alcoolului.

După administrarea probatoriului, în cursul nopţii, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3