EcoMoto 930×122

bulevardul eroilor

ȘOFERI, ATENȚIE! TRONSON ÎNCHIS CIRCULAȚIEI ÎN PITEȘTI

Șoferi, atenție! Tronson închis circulației în Pitești.

Citiți și: Breaking. Ce se întâmplă cu Brigada de Combatere a Crimei Organizate

”Ca urmare a lucrărilor de reabilitare a bulevardului Eroilor, care vor începe marți, 18 iunie 2019, tronsonul rutier cuprins între strada Armand Călinescu (intersecția de la Muzeul Județean Argeș) și bulevardul Republicii (intersecția de la Poșta veche) va fi închis circulației”, anunță municipalitatea piteșteană.

De asemenea, circulaţia autobuzelor de pe liniile 13B şi Centru – cimitirul „Sf. Gheorghe” va fi deviată pe următorul traseu: bulevardul Eroilor – strada Egalităţii – Calea Craiovei – strada C.A. Rosetti – bulevardul Republicii (pentru detalii, click pe harta de mai jos):

Citiți și: Pitești. Atenție, șoferi! Se va lucra pe acest bulevard din oraș

„Următoarele etape de desfășurare a lucrărilor de reabilitare a bulevardului Eroilor vor fi anunţate în timp util”, informează sursa citată, care nu precizează termenul pentru încheierea lucrărilor.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90