930X122 MAIA

controale trafic

Șoferi băuți sau fără permis, prinși de polițiști la volan

Polițiștii argeșeni au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Video – Șofer rupt de beat, prins de polițiștii rutieri în această dimineață!

Astfel, în cursul zilei de ieri, 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au depistat un bărbat de 53 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.

Acesta nu a fost singurul șofer care s-a urcat la volan fără permis de conducere.

Un alt bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Beleți-Negrești, a fost prins, ieri, de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești conducând un autoturism, pe DN 7, pe raza orașului Ștefănești, având dreptul de a conduce suspendat.

În ambele cazuri, bărbații s-au ales cu dosar penal.

Nu doar șoferii fără permis au fost prinși de polițiști pe șoselele județului, ci și cei care s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Un bărbat de 29 de ani, din Corbeni, a fost prins de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș conducând un autoturism, pe DN 7, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, un alt șofer, în vârstă de 43 de ani, din Călinești, a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 704 C, pe raza localității de domiciliu, aflându-se sub influența alcoolului.

Bărbații s-au ales cu dosar penal.

SANȚIUNILE APLICATE DE POLIȚIȘTI ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

Ca urmare a abaterilor constatate la regimul circulației pe drumurile publice, au fost aplicate peste 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 30.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 7 permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3