930×122 CAPRA 5

parcare dube

    Șoferii din zona Bazarului „La Ruși”, amendați pentru parcarea neregulamentară a dubelor

    Astăzi, Poliția Locală Pitești a desfășurat o acțiune în zona Bazarului „La Ruși” pentru a depista și sancționa șoferii care parchează neregulamentar autoturismele și dubele.

    Citiți și: Pitești: Domnișoară, domnișoară, nu mai scuipa „sămânța” afară!

     

     

    Deși la nivelul Municipiului Pitești este interzisă parcarea dubelor pe domeniul public, foarte mulți locuitori din zonă se plâng de șoferii care parchează după bunul plac, încălcând orice regulă impusă. Și Poliția Locală confirmă faptul că referitor la această problemă s-au făcut numeroase sesizări din partea cetățenilor.

    Și publicația noastră a tratat acest subiect după ce un cititor s-a plâns de faptul că în zona Bazarului „La Ruși” „toate regulile sunt încălcate”. Subiectul pe larg: AICI.

    Astfel, în urma acțiunii de astăzi, trei șoferi de dube au fost sancționați pentru parcarea neregulamentară pe domeniul public. Sancțiunile aplicate au fost în valoare de aproximativ 500 de lei.

    Polițiștii de la Departamentul Siguranță Rutieră au acționat în zonă, acolo fiind probleme mai mereu. Au aplicat un număr de trei sancțiuni contravenționale, la trei dube.

    Facem apel către cetățenii municipiului Pitești sa respecte legile în vigoare și să nu mai parcheze neregulamentar.

    Polițiștii locali vor acționa zilnic în toate cartierele municipiului Pitești și pentru aceste probleme cu mașinile de mare tonaj.”, transmite Purtătorul de cuvânt al Politiei Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

     

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Un comentariu

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90