930 x122 grota rece

bulevardul frații golești

ȘOFERIȚĂ DIN MIOVENI, ”REGINA ȘOSELELOR” ÎN PITEȘTI

Șoferiță din Mioveni, ”regina șoselelor” în Pitești. O șoferiță în vârstă de 20 de ani din orașul Mioveni a fost prinsă de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism Volkswagen cu o viteză cu mult peste limita legală în localitate (50 de kilometri pe oră) pe bulevardul Republicii din Pitești: 110 kilometri pe oră.

Citiți și: Atenție! Niciun șofer nu mai scapă de amendă!

Tânăra a fost amendată de polițiștii rutieri cu 1.305 lei și a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile.

Tot ieri și tot pe bulevardul Republicii, un piteștean de 46 de ani a fost înregistrat de radar conducând un autoturism BMW cu 114 kilometri pe oră.

Citiți și: Argeș: Șoferiță grăbită tare: Circula cu 85 km/h mai mult decât limita legală

De asemenea, polițiștii au prins conducând cu viteză excesivă și un tânăr de 19 ani din comuna argeșeană Cocu. Tânărul conducea un Volkswagen cu 107 kilometri pe oră pe bulevardul Frații Golești.

Fiecare dintre cei doi șoferi a fost amendat cu câte 1.305 lei. În plus, le-au fost reţinute permisele de conducere ”în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile”, ne-a informat în urmă cu puțin timp Biroul de presă al Poliției Argeș. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90