SMART KIDS 930X122

calea bascovului

ȘOFERIȚĂ ASPRU SANCȚIONATĂ PE CALEA BASCOVULUI

Șoferiță aspru sancționată pe Calea Bascovului. Polițiștii Biroului Rutier Pitești au prins ieri trei șoferi care circulau cu viteze cu mult peste limita legală admisă în localitate, limită de 50 de kilometri pe oră.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Astfel, o șoferiță din Pitești, în vârstă de 49 de ani, a fost înregistrată de aparatul radar pe strada Calea Bascovului în timp ce conducea cu 102 kilometri pe oră un autoturism Opel. A primit o amendă de 1.305 lei. De asemenea, a rămas fără permis auto, permis reținut de polițiști în vederea suspendării dreptului de circulație pentru o perioadă de 90 de zile.

Tot în Pitești, pe bulevardul Frații Golești, un piteștean de 25 de ani conducea un Audi cu 131 de kilometri pe oră.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Al treilea șofer a fost prins de radar pe DN 65B, la ieșirea din municipiul Pitești către DN 65 Pitești – Slatina. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, din Craiova, conducea un Volkswagen cu 112 kilometri pe oră.

Amendă de 1.305 lei și permisul reținut au fost sancțiunile și în cazul acestor doi șoferi.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90