930X122 MAIA

șoferiță

ŞOFERIŢA GRĂBITĂ A AJUNS LA DESTINAŢIE FĂRĂ PERMIS

În ziua de 30 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat-o pe Gheorghiţa V., femeie de 50 de ani, din Boțești, care conducea un autoturism Ford pe DJ 702, pe raza localității Priboieni, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu o viteză de 119 km/h.

Citiți și: Șoferiță vitezomană, potolită de polițiști

Femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, totodată fiind reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Este doar un caz din cele 11 similare, petrecute în ultimele 24 de ore. Astfel, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Argeș. Cea mai grăbită femeie a fost prinsă în județul nostru!

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 177 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 40.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 11 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3