930×122 CAPRA 5

șoferiță băută

Șoferiță, prinsă beată criță la volan, dis de dimineață!

Șoferiță, prinsă beată la volan, dis de dimineață. Aceasta a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod și în gardul unei gospodării.

Citiți și: S-a urcat beată la volan, a făcut accident, apoi a mituit polițistul cu 300 de euro

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 11 septembrie a.c., în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Poliței Orașului Costești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Popești.

În urma verificărilor preliminare efectuate de polițiști, s-a stabilit că o femeie de 34 de ani, din Zimnicea, județul Teleorman, care conducea un autoturism pe DJ 504, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod și în gardul unei gospodării.

În urma evenimentului rutier, atât conducătoarea auto, cât și un bărbat de 28 de ani, pasager în autoturism, au fost răniți , dar au refuzat transportul la spital.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportată la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 și 336 din Codul Penal.”

Foto descriptiv: Ordinea.RO

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90