New Profesional Consult 930 x 122

șoferiță

Șoferiță surprinsă în „zbor” prin Prundu. Gonea cu peste 100 de km/h

Șoferiță surprinsă în „zbor” prin Prundu. În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au acționat pe străzile din muncipiu pentru siguranța în trafic. În acest context, astăzi, 12 mai, o argeșeancă a fost depistată de oamenii legii gonind cu 103 km/h pe bd. Petrochimiștilor.

Citiți și: Argeș: Șoferiță grăbită tare: Circula cu 85 km/h mai mult decât limita legală

Este vorba despre Floarea M., din comuna Vedea, aflată la volanul unui autoturism marca Renault în momentul în care a trecut cu viteză prin zona unde era amplasat radarul.

„Femeia a fost sancționată contravențional conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 1.305 lei, precum și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Viteză ilegală chiar și pe autostradă! Cu cât gonea un puști de 19 ani prin Pitești

Per ansamblu, la nivel de județ, Poliția Argeș anunță că urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 205 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 60.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 13 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3