Donaris 930 x 122

accident

Șoferul care a spulberat doi pietoni pe strada Exercițiu era băut

Update, ora 15.38, IPJ Argeș transmite: 

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 74 de ani, din Boteni, care conducea un autoturism pe str. Exercițiu din Pitești, din direcția intersecției cu bld. Eroilor spre intersecția cu Cal. Craiovei, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a acroșat doi pietoni, respectiv bărbat de 72 de ani și femeie de 64 de ani, ambii din Pitești, care s-ar fi angajat în traversarea drumului.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, cele două persoane care au suferit leziuni, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpa, urmând ca după administrarea probatoriului să fie luate măsurile legale care se impun.”

Update, ora 14.51, IPJ Argeș transmite: „Conducătorul auto care a produs accidentul consumase alcool. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Update, ora 14.51, ISU Argeș transmite: „Victimele au primit îngrijiri medicale, iar ulterior au fost transportate la spital.„

Update, ora 14.30, ISU Argeș transmite: „Două victime, soț și soție. Femeia a suferit răni la cap și bărbatul multiple răni la nivelul membrelor inferioare și superioare.”

Știrea inițială, ora 13.24 – Pietoni loviți în Pitești, acum!

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe strada Exercițiu din municipiul Pitești, în zona restaurantului Carpați.

Conform primelor informații, două persoane au fost lovite de un autoturism. Acestea au încercat să traverseze strada – după unii martori de la fața locului, pe trecerea pentru pietoni, dar nu au mai apucat, o mașina lovindu-i în plin.

La fața locului intervin paramedicii Smurd, însoțiți de un echipaj SAJ.

Deocamdată, nu se știu informații despre starea victimelor.

Știre în curs de actualizare.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3