930 x122 grota rece

accident

    Şoferul unei Skoda a accidentat un motociclist în Găvana

    Şoferul unei Skoda a accidentat un motociclist în Găvana. Evenimentul rutier s-a petrecut pe strada Lucian Blaga, în jurul orei 21 a zilei de ieri, în Piteşti.

    Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

    Din cercetări, a reieşit faptul că Ion T., piteştean în vârstă de 34 de ani, aflat la volanul unui autoturism Skoda, nu a respectat indicatorul de „cedează trecerea” şi a lovit motocicleta Honda condusă de un tânăr de 24 de ani, tot din Piteşti.

     

    Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

     

    Din fericire, motociclistul a scăpat cu răni uşoare care nu-i pun viaţa în pericol. Avea cască şi echipament de protecţie.

    Motocicleta, în schimb, a suferit avarii destul de serioase.

    În cauză a fost întocmit dosar de vătămare corporală din culpă.

     

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Un comentariu

    • Tiriac spune:

      Locuiesc in Gavana pe respectiva strada si va spun cu mana pe imima ca motociclistii astia tineri si rebeli gonesc seara pe strazile din gavana urlând motociclete de se aude si prin 3 straturi de termopane! Eu cred ca avea viteza mare. Ar trebui niste limitatoare de viteza mai mari.

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90