930×122 CAPRA 5

accident

Șoferul unui SUV de LUX, rupt de beat, a intrat în 4 copii și s-a oprit într-o casă

Patru copii loviți de o mașină în Bistrița Năsăud. Șoferul era beat.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Accidentul care se putea transforma într-o tragedie a avut loc în localitatea Budacu de Sus. Un bărbat de 34 de ani care conducea o mașină de teren a pierdut controlul volanului, a lovit 4 copii care se aflau pe marginea drumului, după care s-a oprit în zidul unei case. Un alt copil se afla pe marginea drumului cu grupul de minori, însă nu a fost rănit.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Șoferul era însoțit și de un minor de 11 ani. Acesta, alături de ceilalți patru copii au ajuns la spital.

„Patru copii care se aflau în afara părții carosabile (cu vârste între 10 și 14 ani) au ajuns la spitalul din Bistrița. În total, șase persoane, un adult și cinci minori, au fost transportate la unitatea medicală.

A șaptea persoană implicată în accident, pieton minor, a fost evaluat medical la locul accidentului și nu s-a impus transportul la spital, iar aparținătorii au refuzat transportul la spital”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

Potrivit polițiștilor care au intervenit la fața locului, șoferul era băut.

„Din primele verificări efectuate la fața locului, un bărbat, de 34 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 154C, a pierdut controlul direcției, a acroșat un grup de tineri, după care a intrat în coliziune cu zidul unui imobil.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto și a cinci minori, cu vârste cuprinse între 10-13 ani, dintre care unul, pasager în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând a-i fi recoltate probe biologice în vederea determinării alcoolemiei”, informează IPJ BN.

Sursa: Facebook/Info Trafic 24

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA