Donaris 930 x 122

rata șomajului

    ŞOMAJUL ÎN ARGEŞ DEPĂŞEŞTE MEDIA NAŢIONALĂ

    Potrivit ultimelor date de la Direcţia Judeţeană de Statistică Argeş, rata şomajului înregistrată la 31 martie 2020 în județul Argeș a fost de 3,1% depășind media înregistrată la nivel național (2,9%).

    Citiți și: RAPORT: ŞOMAJ MARE ŞI SALARII MICI ÎN ARGEŞ

    La Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş, numărul şomerilor înregistraţi la finele lunii martie era de 8096 persoane, în scădere cu 40 persoane (-0,5%) față de sfârșitul lunii februarie 2020 și în creștere cu 104 persoane (+1,3%) comparativ cu finele lunii martie 2019. Bărbaţii dețin o pondere de 51,5% în totalul șomerilor înregistrați.

    Este interesant de urmărit cum va arăta tabloul şomajului în urma procesării datelor din lunile aprilie şi mai, perioadă în care activitatea a fost suspendată la numeroase companii din judeţ.

    Citiți și: MII DE NOI ANGAJAȚI ÎN ARGEȘ

     

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90