NOR CURIER 930X122

bascov

Spargere la o firmă din Bascov. Trei tineri de 21 de ani au fost reținuți!

Trei tineri de 21 de ani din Bascov au fost reținuți de Poliție pentru furt calificat. În noaptea de 12 spre 13 martie aceștia au dat o spargere la o firmă din localitatea de unde au furat bunuri în valoare de 2.000 de lei.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Polițiștii au desfășurat și patru percheziții domiciliare în acest dosar, pe raza localităților Bascov și Merișani.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, și au reținut trei tineri, de 21 de ani, toți din localitatea Bascov.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 12 spre 13 martie a.c., cei trei ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale din localitatea Bascov, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare totală de 2.000 de lei.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 30 martie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară, pe raza localităților Bascov și Merișani.

La data de 30 martie a.c., după administrarea probatoriului, cei trei au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.”

Foto principal: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3