EcoMoto 930×122

paradă păpuși

Spectacol cu păpuși gigant în Parc „Lunca Argeșului”

În cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele Piteștiului / Pitești Fest, cei mici și cei mari, piteșteni, argeșeni sau vizitatori din alte județe se pot bucura și de „Parada Păpușilor”, un spectacol cu păpuși gigant care va avea loc în Parcul „Lunca Argeșului”.

Citiți și: Pitesti: Gratuit la Publitrans

Vineri, 20 mai, de la ora 18:00, păpușile gigant și personajele din poveștile copilăriei sau din desene animate vor face deliciul micilor vizitatori.

Animate de actorii Teatrului pentru copii și tineret „Așchiuță” din Pitești, uriașele păpuși vor readuce lumea fantastică a copilăriei pe aleile parcului, invitându-i pe toți cei prezenți, copii și adulți, în universul lor magic, colorat și plin de baloane.

Reamintim că, mai multe evenimente precum spectacole, concerte și expoziții sunt organizate cu ocazia celei de-a 30-a ediție a Zilelor Municipiului Pitești.

Programul evenimentelor, AICI – Încep Zilele Piteștiului! Distracție la superlativ

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3