930×122 CAPRA 5

spectacol

Spectacol de senzație în Centrul Piteștiului!

Joi, 24 februarie, piteștenii și nu numai vor avea parte de un super spectacol în centrul Piteștiului, organizat, în parteneriat, de Primăria Pitești și Consiliul Județean Argeș prin Centrul Cultural Pitești, Filarmonica Pitești și Școala Populară de Arte, cu ocazia Dragobetelor.

Citiți și: Sunt disponibile invitațiile pentru super spectacolul din Pitești

Mai exact, evenimentul va avea loc în Piața Primăriei.

Obiceiul Dragobetelui se păstrează încă viu în unele regiuni. Dragobetele este zeul tinereții, al veseliei și al iubirii, provenit din tradițiile dacice și sărbătorit în fiecare an pe 24 februarie.

Citiți și: Actriță din Pitești „săltată” de DNA!

De Dragobete, iubește românește!

Pe lângă spectacolul în aer liber, Primăria Pitești pune la bătaie și diferite concursuri pentru îndrăgostiți, în urma cărora, cuplul câștigător va fi premiat cu o cină romantică.

Tot ce trebuie să faci este să te fotografiezi cu iubita sau iubitul pe 24 februarie în Piața Primăriei și atașezi fotografia la postarea de pe pagina Primăriei Pitești, în secțiunea comentarii. Premiul va fi oferit cuplului cu cele mai multe like-uri la fotografia atașată.

Pe lângă aceste concursuri, iubirea va fi răsplătită și prin diplome oferite în semn de apreciere, iar cei care doresc să încheie ziua iubirii cu o promisiune se pot căsători pentru o zi.

Între orele 12:00 – 13:30 vă puteți bucura de un spectacol dedicat – costume populare și tradiții autentice, muzică și joc românesc! Spectacolul este organizat de Școala Populară de Arte!

Între orele 13:30 – 14:00, Band-ul Filarmonicii va interpreta melodii celebre din repertoriul muzicii de dragoste românești, iar între orele 14:00 – 15:00 spectacolul va fi oferit de Centrul Cultural Pitești.

De asemenea, vă puteți bucura de aranjamentele florale deosebite, cabină foto și alte mici surprize.

Toate activitățile organizate în centrul orașului, de Dragobete, oferă posibilitatea cuplurilor de a trăi momente de neuitat și de a-și face amintiri frumoase împreună.

Foto descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3