Donaris 930 x 122

Fundația Culturală Ilfoveanu & Badea

Spectacol inedit în Pitești!

Sâmbătă, 1 aprilie 2023, de la ora 19.00, în Sala de spectacol a Fundației Culturale „Ilfoveanu & Badea” Pitești va avea loc spectacolul ,,Sinestezii”, care îi aduce pe scenă pe artiștii Cătălin Stepa – chitară și Aurelian Epuraș – pian.

Citiți și: Ce s-a întâmplat la Pitești, aseară, întrece orice imaginație

,,Sinestezii” reprezintă un concept inedit de spectacol piano – folk, generat de colaborarea dintre artiștii Cătălin Stepa-chitară și Aurelian Epuraș-pian, un spectacol-senzație al sunetelor, vocilor și poeziei, care induce emoții și trăiri sinestezice.

Citiți și: Argeș Mall, anunțul momentului: Mâine vine cel mai în vogă artist

Cătălin Stepa – fiul Tatianei Stepa, duce mai departe, în stil propriu, această ,,frumoasă povară” și păstrează tradiția muzicii folk moștenită din familie. După 8 ani de activitate componistică și interpretativă, în anul 2018, a lansat albumul ,,Ea Vine Joi (În memoria mamei mele…) ”.

Aurelian Epuraș-profesor de pian la Școala Gimnazială ,,I.G.Duca” din Petroșani este inițiator al proiectului ,,Fabrica de pian”-proiect care a avut ca scop achiziționarea unui pian de concert pentru elevii școlii la care predă, un obiectiv realizat cu succes după aproximativ un an de muncă susținută.

Un pian, o chitară, două voci și o mână de cântece alese în așa fel încât să construiască experiențe artistice plăcute pentru toți participanții la spectacolele piano-folk.

Biletele sunt deja disponibile pe iabilet.ro

555 X 222 POSADA 2
570 X 90 POSADA 3