930×122 CAPRA 5

Fundația Culturală Ilfoveanu & Badea

Spectacol inedit în Pitești!

Sâmbătă, 1 aprilie 2023, de la ora 19.00, în Sala de spectacol a Fundației Culturale „Ilfoveanu & Badea” Pitești va avea loc spectacolul ,,Sinestezii”, care îi aduce pe scenă pe artiștii Cătălin Stepa – chitară și Aurelian Epuraș – pian.

Citiți și: Sinestezii: Un recital extraordinar de muzică la Pitești

,,Sinestezii” reprezintă un concept inedit de spectacol piano – folk, generat de colaborarea dintre artiștii Cătălin Stepa-chitară și Aurelian Epuraș-pian, un spectacol-senzație al sunetelor, vocilor și poeziei, care induce emoții și trăiri sinestezice.

Citiți și: Eveniment spectaculos pentru locuitorii din Bradu! Primarul le pregătește ceva

Cătălin Stepa – fiul Tatianei Stepa, duce mai departe, în stil propriu, această ,,frumoasă povară” și păstrează tradiția muzicii folk moștenită din familie. După 8 ani de activitate componistică și interpretativă, în anul 2018, a lansat albumul ,,Ea Vine Joi (În memoria mamei mele…) ”.

Aurelian Epuraș-profesor de pian la Școala Gimnazială ,,I.G.Duca” din Petroșani este inițiator al proiectului ,,Fabrica de pian”-proiect care a avut ca scop achiziționarea unui pian de concert pentru elevii școlii la care predă, un obiectiv realizat cu succes după aproximativ un an de muncă susținută.

Un pian, o chitară, două voci și o mână de cântece alese în așa fel încât să construiască experiențe artistice plăcute pentru toți participanții la spectacolele piano-folk.

Biletele sunt deja disponibile pe iabilet.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3