930×122 CAPRA 5

acoperire bazin

Sponsorizare de 100.000 de euro pentru acoperirea bazinului de lângă Bazinul Olimpic

În cadrul conferinței de presă a Primăriei, susținută în această dimineață, primarul municipiului, Cristian Gentea a făcut un anunț cu privire la bazinul neacoperit de lângă Bazinul Olimpic.

Citiți și: Cristian Gentea, anunţ important privind bazinul de înot din Piteşti

Acesta a declarat că a semnat deja un contract cu o firmă pentru acoperirea bazinului de 50 de metri, iar pilonii de prindere sunt deja montați.

Video – Cristian Gentea vorbește despre acoperirea bazinului ( începând cu 27′ și 02″)

 

„Dacă tot vorbim de Bazin, nu prea am eu voie să spun asta și nu-mi convine deloc, am semnat deja un contract cu o firmă, iar nu pot să spun numele firmei, pentru că managementul central al lor este în Spania și vor un comunicat de presă comun pe care să-l aprobe ei, dar cândva, în campanie, le-am promis părinților copiilor care fac sport de performanță că vom acoperi bazinul de 50 de metri de acolo ca să poată să se antreneze în timpul sezonului rece.

Vreau să vă spun că este semnat contractul, deja pilonii de prindere, dacă trece cineva pe acolo, sunt și montați.

Va începe montajul în 10-15 septembrie. Mai mult decât atât, firma respectivă vrea ca în colaborare cu Primăria municipiului Pitești să organizăm o cupă undeva în 8-10 octombrie, o cupă la nivel național cu premii oferite”, a declarat primarul.

Lucrările de acoperire a bazinului sunt sponsorizate și sunt în valoare de 100.000 de euro.

„Este semnat, dar deocamdată nu pot să spun mai mult de atât. Voiam doar să-i liniștesc pe părinți că lucrurile stau bine, chiar dacă n-am voie vă spun, suma este de 100.000 de euro și nu impactează nici măcar cu un ban bugetul local, este sponsorizat.

Termenul de finalizare (n.r. bazin olimpic) este 31 decembrie 2022, dar după spusele primarului, probabil va fi prelungit”, a mai declarat Cristian Gentea.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90