NOR CURIER 930X122

    BCM_Pitesti_cu_Cluj

    1, 2, 3, 4… 5! Baschetbaliştii piteşteni pierd acasă contra Clujului

    A cincea înfrângere consecutivă a echipei masculine de baschet era programată! O formaţie în genunchi nu avea nicio şansă în faţa campioanei Poli U Mobitelco Cluj, cea care a întrerupt hegemonia Asesoftului după şase ani de dominare internă. Ardelenii au învins în Sala Trivale, în seara zilei de vineri, cu scorul de 72-58. Singura veste bună pentru piteşteni este că cel mai bun jucător a fost nou-venitul Kinlock, autor a 14 puncte şi şapte recuperări.

    Campionii s-au concentrat doar în primele 10 minute, când au şi câştigat meciul! Clujenii au început în forţă, cu un coş de 3 puncte înscris de la distanţă de americanul David Lawrence. Cel mai bun baschetbalist străin din campionatul românesc în ultimii ani, Zoran Krstanovic, a făcut 5-0 pentru U Cluj şi deja se vorbea de victoria oaspeţilor. Singurul moment în care piteştenii au fost egalii campionilor a fost în minutul 5, când patru puncte consecutive marcate de Octavian Popa Calotă a egalat rezultatul pe tabela de marcaj: 11-11.

    Din acest moment, elevii antrenorului Marcel Ţenter au preluat frâiele jocului şi, în doar cinci minute s-au distanţat la 12 puncte diferenţă, suficient cât să stea liniştiţi pentru următoarele două sferturi. Când piteştenii s-au apropiat la cinci puncte (51-56), în minutul 36, oapeţii au mai apăsat puţin pe pedala de acceleraţie şi au câştigat lejer, la 14 puncte diferenţă. Insucces previzibil al lui BCM U Piteşti, care nu putea emite pretenţii tocmai contra Clujului, în condiţiile în care înregistrase cinci înfrângeri în primele şapte etape, dintre care patru consecutive!

    BCM U Piteşti – Poli U Mobitelco Cluj 58-72
    (13-25, 16-14, 16-15, 13-18)
    PITEŞTI: Kinlock 14, Velickovic 12 (1×3), Popa Calotă 12, Vujacic 7 (1×3), Stefanovic 5 (1×3), Hallett 5 (1×3), Neguţ 3 (1×3). Antrenor: Tudor Costescu
    A mai jucat: Senai
    CLUJ: Krstanovic 21, Lawrence 13 (3×3), Mijovic 10, Silvăşan 8, Dykes 8, Paul 6, Morris 4, Don 2. Antrenor: Marcel Ţenter
    Au mai jucat: Crainic, Corpodean, Pop
    Arbitri: Fabiana Niţu, Alin Faur, Alin Roşu
    MVP-ul meciului: Zoran Krstanovic (Mobitelco Cluj)

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90