Donaris 930 x 122

    international_jucatori

    1 leu intarea la meciul International-Dinamo

    Pitesti. 25 februarie 2010.
    Oficialii chipei FC International au anuntat ca preul unui bilet de intrare pe Stadionul Nicolae Dobrin la partida de sambata, cu Dinamo este de numai 1 leu. Dupa esecul de saptamana trecuta din meciul cu Otelul Galati, antrenorul Ionut Badea incearca sa obtina maximul de puncte din confruntarea cu una dintre pretendentele la titlul de campioana. Obiectivul echipei antrenata de Ionut Badea, aflata pe locul 16 cu 15 puncte in 18 partide este evitarea retrogradarii, in timp ce Dinamo se afla pe locul 8 cu 30 de puncte. „Pentru Dinamo este presiunea mult mai mare. Dacă noi mai putem pierde câteva meciuri, cu 6-7 victorii ne putem salva de la retrogradare, Dinamo nu-şi permite să piardă puncte dacă vrea să câştige campionatul. Faptul că vor în tribune foarte mulţi susţinători dinamovişti este o încărcătură psihică negativă pentru echipa noastră”, a declarat antrenorul Ionuţ Badea.
    La partida de sambata dintre FC International Curtea de Arges si Dinamo Bucuresti, sunt asteptati in jur de 800 de fani alb-rosii. Din cauza problemelor provocate de fanii dinamovosti de-a lungul vremii la Pitesti, jandarmeria va intra in alerta maxima. Astfel, 300 de jandarmi si luptatori de la brigada de interventie carora li se adauga 100 de politisti de la Serviciul Rutrier si cel de Ordine Publica vor asigura buna desfasurare a partidei si a sigurantei publice in zona stadionului. Partida va incepe de la ora 19.00 si este televizata.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90