930 x122 grota rece

handbal

HANDBAL

3 ZILE DE HANDBAL INTERNAȚIONAL ÎN PITEȘTI

O competiţie importantă de handbal va avea loc în Pitești la sfârșitul acestei săptămâni. Pe 9, 10 și 11 ianuarie sunteţi aşteptaţi la Sala Sporturilor Trivale, care va găzdui turneul de calificare pentru Campionatul Mondial de handbal masculin-tineret din Brazilia. România va întâlni Bulgaria, Croaţia şi Slovenia.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

„Turneul de calificare este unul extrem de greu, pentru că fiecare echipă vine motivată. Întâlnim Croaţia, vicecampioană mondială, și Slovenia, locul 5 la Europene, iar Bulgaria poate pune probleme. Sunt convins, însă, că băieţii noștri vor reuşi să se supra motiveze. Vom face o performanță frumoasă. Trebuie să ne sacrificăm total pentru a reuşi să ne calificăm.”, a spus Ovidiu Mihăilă, antrenorul principal al naționalei de handbal masculin-tineret a României într-o conferință de presă desfășurată în Pitești.

Intrarea pentru spectatori la toate partidele turneului de calificare de la Sala Sporturilor Trivale va fi liberă.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

PROGRAMUL MECIURILOR:

9 ianuarie

ora 18 – România – Bulgaria

ora 20 – Slovenia – Croaţia

10 ianuarie

ora 18 – România – Croația

ora 20 – Slovenia – Bulgaria

11 ianuarie

ora 16 – Croaţia – Bulgaria

ora 18 – România – Slovenia.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3