pizzeria sapori  930 122

afis-miting

57 de ani de istorie a FC Arges sarbatoriti prin miting

Pitesti. 04 august 2010.
Suporterii FC Arges vor sarbatorii 57 de ani de la infiintarea clubului alb-violet printr-un miting de protest adresat actualei conduceri si a patronului Cornel Penescu. Alaturi de suporteri mai multi fosti jucatori de valoare ai clubului si-au anuntat sustinerea si prezenta la acesta miscare.

Vineri, FC Arges va implini 57 de ani de la infintare. Cu aceasta ocazie, de la ora 19.00 Asociatia Fan Club FC Arges va organiza un miting pentru ca actualul patronat sa isi prezinte public interesul de a vinde actiunile echipei F.C. Arges. Totodata fanii ii cer lui Penescu sa declare oficial pretul pe care il vrea pe echipa. In aceste zile mai multi fosti jucatori ai gruparii din Trivale si-au anuntat prezenta la acest miting, fiind astfel de acord cu initiativa galeriei. Dupa acest miting in Piata Primariei de la ora 21.00, cu ajutorul primarului Tudor Pendiuc suporterii alb-violeti vor putea viziona ultimul film aparut cu istoria clubului FC Arges, denumit Drum prin ani. Daca iti pasa de echipa, membri galeriei FC Arges si fostele glorii din Trivale te asteapta sa vii in Piata Vasile Milea, vineri de la ora 19.00 pentru a participa la acest miting.

Iata comunicatul emis de catre Asociatia Fan Club FC Arges:“ Pe 6 august 1953 lua fiinta Dinamo Pitesti. La aceasta formatie au activat legende ale fotbalului argesean si românesc: Halagian, Bebe Barbu si bineinteles, unicul Nicolae Dobrin. La 1 martie 1968, 15 ani mai târziu, devenea primul club de fotbal din tara, sub numele de FC Arges.Aceasta echipa a scris istorie in cei 57 de ani de activitate. Doua titluri de campioana, finale ale Cupei, victorii rasunatoare in Europa, nenumarati fotbalisti plecati la nationala si in fotbalul mare de la Pitesti.
Vineri se implinesc 57 de ani de când a pornit totul. In aceste momente insa, sfârsitul pare mai aproape ca niciodata. Situatia de la club este cunoscuta in oras, problemele fiind nenumarate. 6 august nu e o data aleasa aleatoriu. Aniversarea clubului este momentul ales de noi, suporterii alb-violeti, tocmai pentru a marca un nou inceput. Este nevoie sa pornim de la zero, sa construim o noua echipa din temelii. Altii au reusit sa demoleze tot ce era bun inainte, tot ceea ce realizasera atâtia altii care au muncit atât pentru acest club.
Echipa este si a ta, doar pentru faptul ca esti pitestean. Arata ca nu esti indiferent, vino la miting si protesteaza impotriva mizeriei care se petrece la echipa fanion a judetului. Contribuie si tu la salvarea Argesului, echipa are acum nevoie de suporteri mai mult ca niciodata. In conditiile de acum, in care toata lumea se vaita dar nimeni nu pare sa faca intr-adevar ceva concret pentru echipa, doar noi putem sa miscam lucrurile.
In cei 57 de ani de existenta, FC Arges a fost brandul Pitestiului. Cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor, Nicolae Dobrin, si-a daruit sufletul acestui club, jucând toata cariera doar in culorile alb-violet. Numerosi alti jucatori si-au dovedit de-a lungul timpului atasamentul fata de echipa pitesteana, câtiva dintre ei fiind alaturi de noi la acest miting.
Marsul acesta nu este o simpla actiune de protest, nu se opreste la mitingul in sine. Este un ultim semnal de alarma, un ultim avertisment inainte ca echipa sa moara. Daca acum nu se vor schimba lucrurile radical, FC Arges va ramâne o simpla pagina de istorie. Poate ca unii chiar asta isi doresc, sa doboare numele FC Arges odata cu ei. Vor sa-l târasca in noroi, sa-l coboare la acelasi nivel cu ei. Suporterii trebuie sa fie acolo ca sa impiedice acest lucru. Nu lasa Argesul sa moara, vino la miting !!! “{loadposition inside}

555×222 grota rece
570 X 90 CAPRA 3