New Profesional Consult 930 x 122

    mihai-stoichita_adio

    A plecat şi Stoichiţă! CS Mioveni schimbă antrenorul din nou !

    Doar patru meciuri a condus Mihai Stoichiţă pe CS Mioveni în acest campionat. Ieri, acesta i-a anunţat prin telefon pe conducătorii clubului că s-a înţeles cu ciprioţii de la Apollon Limassol şi va renunţa la conducerea echipei! „Lippi” a strâns pentru CS Mioveni un singur punct, cu Petrolul, pierzând cu Rapid, Concordia Chiajna şi Ceahlăul.

    Ionuţ Popa, Ilie Stan, Constantin Stancu, Mihai Stoichiţă şi, din nou, Constantin Stancu! Aceasta a fost distribuţia tehnicienilor de pe banca echipei CS Mioveni în doar 13 etape disputate în acest campionat! În afară de aceştia, mai poate fi socotit şi directorul general Răzvan Tunaru, cel care a stat pe bancă la victoria cu Sportul Studenţesc!
    CS Mioveni pare a fi blestemată în această ediţie de Liga I, în care a fost introdusă doar datorită retragerii licenţei echipei FC Bihor şi retrogradării forţate a Timişoarei şi Bistriţei. Mai întâi, rezultatele nu au fost pe măsura investiţiilor, apoi „vedetele” aduse cu mare greutate, Dică, Neaga, Mărgăritescu, Tănasă, Dina, Iordache, Naidin, Hăisan, nu au dat deloc randament şi, nu în ultimul rând, antrenorii au venit şi au plecat mai rău decât se întâmpla la Steaua anii trecuţi. În plus, Mioveniul a pierdut la scor mai multe jocuri (1-5 cu Pandurii, 0-4 cu Steaua, 0-5 cu Rapid, 0-5 cu FC Vaslui) şi, colac peste pupăză, a încasat extrem de multe cartonaşe roşii, ultimul dintre ele, cel al lui Ciprian Tănasă, fiind de antologie (primit în secunda 22)!

    Duminică seara, Mihai Stoichiţă a mai dat o lovitură „lanternei roşii”! Deşi promisese că rămâne cel puţin până la finalul turului, „Lippi” a dat curs ofertei venite de la Apollon Limassol şi a semnat cu clubul cipriot. El avea în contractul cu formaţia argeşeană o clauză conform căreia poate pleca oricând, în cazul unei oferte bune venite din afara hotarelor. În aceste condiţii, cel care se va ocupa de pregătirea echipei până la sfârşitul anului va fi fostul secund Constantin Stancu. Sub comanda lui Telu, CS Mioveni mai are de jucat cu FC Braşov (deplasare), Dinamo Bucureşti (acasă), CFR Cluj (deplasare) şi Voinţa Sibiu (acasă).

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90