Eurial 930 x 122

BCM_U_Pitesti_cu_Timisoara

A treia înfrângere consecutivă a baschetbaliştilor

BCM U Piteşti nu-şi revine după „şocul Sibiu”, urmat de despărţirea de Anton Kazarnovski! Echipa a pierdut a treia oară consecutiv, 60-86 cu Elba Timişoara. Baschetbaliştii piteşteni nu au oferit nicio bucurie suporterilor proprii, pierzând toate partidele disputate în campionat în Sala Trivale. Nici aducerea americanului Kinloch nu a adus nimic nou, acesta fiind şters în meciul cu Elba.

Ca în toate jocurile disputate până acum, piteştenii au ratat startul: s-au văzut conduşi încă de la început şi au pierdut definitiv contactul cu adversarul. Dacă în meciurile cu SCM Craiova şi CSU Sibiu elevii lui Tudor Costescu au reuşit câte o cursă de urmărire senzaţională, în cel cu Timişoara nici măcar atât nu au mai fost în stare. Echipa este dărâmată psihic şi nici măcar venirea americanului Damien Kinloch nu a produs vreo schimbare.

Timişorenii, care pierduseră un singur meci până la ora jocului cu BCM U Piteşti, şi acela, în faţa campioanei, s-au distrat cu formaţia gazdă. Impresia a fost că au bănăţenii au venit în Sala Trivale pentru un antrenament de aruncări de la distanţă! Şase jucători ai Elbei au înscris de dincolo de linia de 5,25 metri, totalizând 10 aruncări de câte 3 puncte! Doar Darko Vujacic şi, parţial, Uros Velickovic au ţinut piept timişorenilor, care s-au distanţat la un moment dat la 36 de puncte! Din fericire, antrenorul sârb al oaspeţilor a decis să-şi mai odihnească titularii, care marţea trecută au evoluat şi în Cupa Balcanică, astfel că împotriva rezervelor de la Elba piteştenii au revenit cât de cât pe tabela de marcaj, în ultimul sfert.

A treia înfrângere consecutivă în campionat, a patra în total, a trimis pe BCM U Piteşti în partea a doua a clasamentului, pe locurile 9-10. Etapa viitoare, piteştenii vor evolua împotriva unei formaţii cu un început bun de campionat, CSM Bucureşti. Partida va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie, în Arena de Baschet din Capitală, acolo unde BCM U Piteşti a învins în urmă cu trei săptămâni pe Dinamo.
Foto: Felix Cuceanu

BCM U Piteşti – Elba Timişoara 60-86
(10-24, 14-23, 10-19, 26-20)
PITEŞTI: Vujacic 18 (3×3), Velickovic 12, Popa Calotă 9, Stefanovic 7 (1×3), Hallett 6, Kinloch 5, Neguţ 3. Antrenor: Tudor Costescu
Au mai jucat: Chirof, Senai
TIMIŞOARA: Siriscevic 18 (2×3), Archie 17 (1×3), Popescu 14 (2×3), Cuic 14 (2×3), Sarovic 10 (2×3), Jovanovic 7 (1×3), Czmor 3, Andrei 2, Păltinişanu 1. Antrenor: Predrag Bandjarevic
Arbitri: Doru Vinaşi, Ciprian Stoica, Adrian Habor
MVP-ul meciului: Dominique Archie (Elba Timişoara)

555×222  MAIA
Pizza Sapori Italia 570 90