NOR CURIER 930X122

academica

ACADEMICA ŞI CS MIOVENI, MECIURI CU 9 GOLURI

Astăzi s-au desfăşurat meciurile contând pentru etapa a 8-a a play-off-ului Ligii a II-a de fotbal.

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

Din păcate, atât Academica Argeş, cât şi CS Mioveni au disputat partide fără miză, echipele promovate pe prima scenă fotbalistică a ţării fiind deja stabilite.

Academica a jucat în deplasare la Rapid CFR Suceava, conducând încă din prima jumătate de oră cu scorul de 2-0. Golurile au fost marcate de Stancu şi Plecanciuc (autogol). Gazdele au ratat la acest scor şi un penalty. Golofca nu a mai greşit ţinta în minutul 67, reducând din handicap, dar Academica a mai punctat o dată prin Puşcaş şi s-a desprins iarăşi la două goluri diferenţă. Scorul final, 4-1 pentru Academica, a fost stabilit de Pătulea în minutul 83.

Citiți și: Eveniment mult așteptat la Pitești Arena

CS Mioveni a întâlnit pe teren propriu pe Olimpia Satu Mare. Scorul a fost deschis de oaspeţi în minutul 9, prin Faur, care a fructificat o centrare a lui Sălăgean. Galan a egalat în minutul 32, iar Honciu a adus-o pe CS Mioveni în avantaj un minut mai târziu, în urma unor gafe în apărare ale oaspeţilor. În minutul 51, însă, Mărkuş a egalat pentru Olimpia, cu o lovitură de cap din numai doi metri. Scor final: 2-2. (Foto Arhivă: Facebook Academica Argeş Piteşti)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90