New Profesional Consult 930 x 122

adrianmutu

Adrian Mutu, convocat din nou de Piţurcă

După ce a fost exclus definitiv din lotul României de către selecţionerul Victor Piţurcă, pe toata durata mandatului acestuia la cârma echipei naţionale, fotbalistul piteştean Adrian Mutu a fost rechemat „de principiu” pentru meciurile cu Belarus şi Albania. Atât Mutu, cât şi Gabriel Tamaş, care nu au respectat programul impus de selecţioner înaintea „dublei” cu Luxemburg şi Franţa, păreau să fi pierdut contactul cu tricolorii, dar Piţurcă a apelat din nou la ei.

Deocamdată, Mutu şi Tamaş apar pe lista jucătorilor români care activează la cluburi din străinătate, dar surse din Federaţie susţin că cei doi renegaţi nu vor fi utilizaţi în cele două jocuri, ci doar li se va studia comportamentul. În ultimii ani, Mutu şi Tamaş au provocat multe probleme la echipa naţională, comportamentul lor dinaintea jocurilor oficiale lăsând de dorit.

România joacă pe 7 octombrie, la Bucureşti şi pe 11 octombrie, la Tirana, ultimele două meciuri din preliminariile Campionatului European de fotbal, 2012, contra Belarusului şi Albaniei. Şansele de calificare la turneul final sunt minime. România ar trebui să bată în ambele meciuri, iar Croaţia ar trebui să scoată maxim două puncte din confruntările cu Luxemburg şi Franţa, pentru ca naţionala tricoloră să prindă locul 2, ce duce la baraj.

Dintre piteşteni, sigur de convocare este şi Bogdan Stancu, în timp ce Cristi Tănase trebuie să mai aştepte convocatorul pentru fotbaliştii din campionatul intern.

A marcat pentru Cesena

În ziua în care a primit oficial vestea re-convocării la echipa naţională, Adrian Mutu a reuşit primul lui gol pentru noua sa echipă din Serie A: Cesena! Mutu a deschis scorul în meciul cu Lazio, dar romanii au revenit în repriza a doua şi au câştigat cu 2-1, lăsând-o pe Cesena fără niciun punct după trei etape.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90