EcoMoto 930×122

Adrian Mutu: „Revin în țară, dar nu la Dinamo!”

După ce l-a criticat dur pe selecționerul Victor Pițurcă, argeșeanul Adrian Mutu a anunțat că va reveni în țară. Mutu precizează că în următoarele săptămâni își va încheia conturile cu Ajaccio, astfel încât în luna decembrie va fi în România.

Atacantul păstrează, însă, misterul asupra planurilor sale. Există, totuși, o certitudine pe care chiar el ține să o afirme: „Revin în țară, dar nu la Dinamo!”, a declarat internaționalul român noaptea trecută, într-o intervenție telefonică la DigiSport 1. Deși au existat discuții cu oficiali ai clubului din „Ștefan cel Mare”, negocierile au eșuat. Adrian Mutu spune că, de fapt, la Dinamo a fost dorit cu adevărat de Cristian Borcea, iar nu de acționarul majoritar Ionuț Negoiță. Mutu adaugă că vrea să mai joace în țară încă un an și jumătate și apoi să își încheie cariera fotbalistică.

Amintim că, la un moment dat, numele lui Adrian Mutu a fost vehiculat și ca potențial investitor la FC Argeș, în contextul problemelor financiare pe care le avea și le are clubul din Pitești la care s-a consacrat și de la care a plecat la Dinamo București. Mutu nu a venit, însă, iar FC Argeș a intrat în insolvență, aflându-se la un pas de declararea falimentului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3