NOR CURIER 930X122

    Ungur_BRD

    Adrian Ungur, în finală la Palermo!

    Tenismenul piteştean Adrian Ungur continuă evoluţia bună din ultima perioadă, ajungând ieri în finala turneului de la Palermo, dotat cu premii în valoare de 42.500 de euro. Ungur îl va întâlni în ultimul act pe argentinianul Berlocq, pe care l-a învins în urmă cu o săptămână la Napoli. Aflat pe locul 123 ATP, piteşteanul are asigurate minim 55 de puncte, care-l vor ajuta să intre în primii 120 de jucători, ceea ce va reprezenta cea mai bună clasare din carieră!

    După ce a pierdut în semifinale la Napoli, Adrian Ungur a făcut un turneu perfect la Palermo, cel puţin până la ora la care se dispută finala. Tenismenul piteştean a trecut în primul tur de argentinianul Diego Schwartzman (6-3, 6-2), apoi l-a eliminat pe spaniolul Daniel Munoz de la Nava (6-4, 6-3), în sferturi s-a distrat cu slovacul Pavol Cervenak (6-1, 6-1), iar în semifinale l-a învins pe favoritul numărul 8, argentinianul Diego Junqueira (3-6, 6-2, 7-5). În finală, Ungur va da peste un alt argentinian, Carlos Berlocq (locul 69 ATP), pe care l-a învins săptămâna trecută la Napoli.

    Pentru accederea în finala turneului de la Palermo, Adrian Ungur are asigurate 55 de puncte ATP şi un CEC în valoare de 3.600 de euro, dar acestea se pot mări dacă va învinge în ultimul act, programat duminică la prânz.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90