930×122 CAPRA 5

    Ungur

    Adrian Ungur s-a calificat în sferturi la Napoli

    După ce a ieşit în turul secund la Năstase-Ţiriac Trophy 2011, tenismenul piteştean a revenit în Italia, acolo unde-şi are domiciliul, şi participă la turneul ATP Challenger de la Napoli, dotat cu premii totale de 42.500 de euro. Ungur, care în această săptămână este clasat pe locul 130 mondial, a trecut deja de două tururi la simplu, calificându-se în sferturi.

    Piteşteanul i-a învins pe Andrea Arnaboldi (Italia) cu 7-5, 6-4 şi cu acelaşi scor pe Pablo Carreno Busta (Spania), asigurându-şi deja 17 puncte ATP şi un CEC de 1.245 de euro. Mâine, el îl va întâlni pe favoritul numărul 2 al turneului, argentinianul Carlos Berlocq (nr. 71 ATP).

    Tot în primii opt (cupluri) s-a calificat şi în competiţia de dublu. În echipă cu Marius Copil, Adrian Ungur a trecut de italienii Giannessi/Trusendi, iar azi, cei doi români vor încerca să promoveze în semifinale, jucând cu doi tenismeni din Taipei!

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3