EcoMoto 930×122

    Adrian_Ungur_Cupa_Davis

    Adrian Ungur s-a oprit în semifinale la Napoli

    După ce l-a eliminat pe favoritul numărul 2 în sferturi, în urma unui meci dramatic, în care a întors rezultatul de la 3 -6, 3-5, tenismenul piteştean Adrian Ungur nu a mai avut prospeţime şi a pierdut în semifinale, în turneul de la Napoli. Pentru cele trei victorii înregistrate la Tennislife Cup, Ungur s-a ales cu 33 de puncte ATP, care-l vor propulsa, probabil, pe cel mai bun loc ocupat vreodată în clasamentul ATP (122, august 2010) şi 2.130 de euro. 

    Vineri, Adrian Ungur a stat mai mult de două ore pe terenurile complexului Green Park di Posillipo. În cadrul sferturilor de finală ale turneului de la Napoli, piteşteanul l-a întâlnit pe favoritul numărul 2, argentinianul Carlos Berlocq (locul 71 ATP). Sud-americanul a controlat mare parte din joc şi se părea că va câştiga, dar la 3-6, 3-5, Ungur şi-a revenit, a luat setul doi la tie-break (9-7) şi apoi a încheiat meciul cu un sec 6-2.

    A doua zi, în semifinale, piteşteanul a fost însă total depăşit de revelaţia turneului, italianul Alessandro Giannessi (locul 157 ATP). Susţinut şi de public, Giannessi a încheiat rapid conturile, 6-2, 6-4 şi va juca finala cu argentinianul Leonardo Mayer.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90