Donaris 930 x 122

benone_lazar_02

Afacerea CARDOSO din fotbalul argesean

In urma cu o saptamana pe blogul farablaturi.ro a fost postata o informatie care il punea intr-o lumina negativa pe Benone Lazar, fostul finantator al lui International Curtea de Arges, echipa desfiintata, ca a primit 1.000.000 de euro pentru a ceda locul celor de la Pandurii in prima liga. Conform acestui material, un martor a auzit discutia dintre fostul patron de la International Curtea de Arges, Benone Lazar si doi apropiati ai sai, in fata carora omul de afaceri argesean se lauda cu smecheriile facute in fotbal din care a scos bani frumosi. Dicutia a avut loc in timpul zborului cursei de linie pe ruta Kiev-Bucuresti, via Sofia.

Potrivit siteului amintit, Benone Lazar a dezvaluit unor prieteni : “Cand vorbeam cu Condescu la telefon, aveam un nume de cod. Discutam codat de vanzarea locului in Liga catre Pandurii. Ii spuneam afacerea Cardoso. A venit repede cu banii, ne-am intalnit la Ramnicu Valcea. A mai vrut sa cumpere locul nostru Ceahlaul si FC Arges. Primarul din Pitesti a vrut sa fie 50-50, eu vroiam 51. De aia a cazut afacerea la Pitesti. Nu m-a mai sunat apoi seara, asa cum promisese. Pe cei de la Targu Jiu i-a costat aceasta tranzactie un milion de euro dar si drepturile tv din decembrie 2010. Pe stelistul Radut au vrut sa-l ia mai multi. Nea Piti a fost destept si l-a luat el. Am fugit la FRF sa-l legitimez si am sarit un gard ca altfel intrau altii pe fir…” Dupa ce materialul a fost postat pe internet, evident, fostul patron al argesenilor a negat veridicitatea acestei informatii declarand pentru ziarul Profit din Curtea de Arges: “Sunt minciuni. Scriu si ei ce aud prin baruri, dupa mai multe beri. Eu nu am vândut locul echipei! Am vândut jucatorii si m-am retras. Atât! Ce “Afacere Cardoso”? Eu am vrut sa-l cumpar pe jucatorul brazilian Carlos Cardoso in trecut si dadeam la schimb mai multi jucatori tineri de la echipa a doua”, ne-a spus Benone Lazar. Cat despre faptul ca a sarit gardul federatiei pentru a-l transfera pe Mihai Radut, fostul finatator al lui International, a spus ca Radut apartinea formatiei Ardealul Cluj, unde Lazar era actionar, cu 20%. Astfel l-a cumparat pe jucator impreuna cu alti sase fotbalisti de acolo.{loadposition inside}

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90