Donaris 930 x 122

minge

Află dacă SCM Pitești a devenit lider!

Într-un meci disputat pe stadionul „Nicolae Dobrin” și încheiat în urmă cu puțin timp, SCM Argeșul Pitești a întâlnit Civitas Făgăraș.

Piteștenii au câștigat cu 5-2 (3-1) în fața ultimei clasate din seria a șasea a Ligii 3 la fotbal. Pentru gazde au marcat Dulcea, de două ori, în minutele 3 și 28, Sârghe (autogol), în minutul 30, și David, de două ori, în minutele 51 și 75. Golurile oaspeților: Streza, în minutul 43, și Colareț, în minutul 53. Partida a contat pentru etapa a noua. În urma victoriei de azi, SCM a preluat conducerea seriei, cu 22 de puncte, depășind FC Zagon, care are 20 de puncte.

Covăsnenii vor juca, însă, mâine pe teren propriu cu Chindia Târgoviște, ocupanta locului 3, cu 19 puncte.

Cealaltă echipă argeșeană din Liga 3, Atletic Bradu, a pierdut în deplasare, cu 1-0 (0-0), la Conpet Ploiești. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 75 de Muntean.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90