Donaris 930 x 122

FC_Arges_Ariesul

Al treilea egal consecutiv pentru FC Argeş: 0-0 cu FC Bihor

După victoria obţinută în minutul 94 cu Juventus Bucureşti, FC Argeş a uitat să mai câştige. 2-2 cu Arieşul şi Rm. Vâlcea şi azi 0-0 cu FC Bihor, trei paşi greşiţi în compania a trei echipe care se zbat în zona retrogradării. Chiar dacă a pierdut şase puncte în ultimele trei etape, piteştenii rămân şi după runda a noua pe locul trei al clasamentului, dar pierd contactul cu Bistriţa şi Timişoara.

Rover s-a oprit după opt etape
Cei 200-300 de spectatori prezenţi pe stadionul „Nicolae Dobrin” azi, de la ora 11, au regretat mai mult că Rover Cârstea nu a mai marcat a noua oară consecutiv, decât rezultatul nul „smuls” de FC Argeş. Atacantul Argeşului a evoluat şters, în nota echipei, iar faptul că el nu a mai înscris s-a simţit şi pe tabela de marcaj. Mai mult, oaspeţii puteau da lovitura de mai multe ori pe parcursul jocului, cel mai aproape de gol fiind Sfârlea, în minutul 35. Rover Cârstea a resimţit, probabil, răceala care l-a chinuit în această săptămână şi randamentul lui a fost modest. Fără gol marcat azi, Cârstea rămâne golgheterul Ligii a II-a, cu 10 reuşite.

Greu la deal cu echipele mici…
FC Bihor nu a arătat ca o echipă aflată pe antepenultima poziţie a clasamentului, ci mai degrabă a adus aminte de formaţia care în vară reuşea promovarea în Liga I, dar care nu a putut onora competiţia din cauza problemelor de licenţiere. De partea cealaltă, FC Argeş a dezamăgit din nou, după acel ruşinos 2-2 cu Arieşul Turda. Antrenorul Viorel Dumitrescu a promis că va remedia lucrurile, astfel încât jocul să nu mai sufere aşa cum s-a întâmplat la Rm. Vâlcea, dar nu a reuşit. Şi „sperietorile” continuă: săptămâna viitoare, FC Argeş va juca la Slatina cu ALRO (locul 13), iar peste două săptămâni va întâlni pe teren propriu pe FC Olt (locul 15).

FC Argeş – FC Bihor 0-0
FC ARGEŞ: Croitoru – C. Tudor, Walace, Botea, Briceag – Răuţă, M. Cârstoiu, Năstăsie, Manole – Ivănică, R. Cârstea. Antrenor: Viorel Dumitrescu
FC BIHOR: Pogacsics – A. Diarra, Muscă, Sg. Oltean, Lupu – Florean, Danci, Coroian, Sorian – Sfârlea, Birtalan. Antrenor: Leonardo Gabbanini
Arbitri: Robert Dumitru (Braşov) – Constantin Cantemir (Voila) şi Bogdan Dragoş (Făgăraş)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90