930 x122 grota rece

    arbitriuta

    Alb-violeţii vor fi asistaţi de „arbitra sexy”

    Jucătorii echipei FC Argeş vor trebui să se concentreze mai mult decât de obicei, pentru a obţine victoria în meciul cu CSM Rm. Vâlcea, mâine, de la ora 13, la Rm. Vâlcea. Aceştia trebuie să fie atenţi să nu le distragă atenţia unul dintre arbitrii asistenţi, care este o femeie:  Mihaela Popescu Blându, din Târgu Jiu. În presa din judeţul Gorj, tânăra este denumită „arbitra sexy”, deoarece câteva fotografii de-ale acesteia, în ipostaze sexy, au apărut în ziarele de scandal.

    Meciul va fi condus la centru de sătmăreanul Ovidiu Florin Mazilu, ajutat la cele două linii de asistenţii Florin Liviu Burlacu (Urziceni) şi Mihaela Popescu Blându.

    „Echipă puternică la Piteşti”
    Cu sau fără arbitre sexy, FC Argeş îşi doreşte să câştige la Rm. Vâlcea, în faţa unei echipe care şi-a schimbat antrenorul. Managerul Cătălin Barbu vrea chiar o revanşă, după jocurile de anul trecut, când vâlcenii au dominat ambele întâlniri din Liga a II-a. „Chiar dacă se zvoneşte că sunt probleme la Rm. Vâlcea, eu zic că va fi un meci dificil. Am mare încredere în băieţi şi cred că vom câştiga. Ar fi loc de o revanşă, rămâne să vedem sâmbătă, de la ora 15, dacă putem vorbi de o revanşă”, a declarat Barbu, care a promis suporterilor Argeşului că în scurt timp se va construi din nou o echipă bună în Trivale: „Vă garantez că în scurt timp o să vedeţi o echipă destul de puternică la Piteşti”.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90