930 x122 grota rece

    ionut_badea_fcarges

    Alb-violetii au primit salariile inaintea meciului cu Jiul

    Pitesti. 06 noiembrie 2009. FC Arges.
    Sambata, de la ora 11.00, FC Arges va intalni in deplasare pe Jiul Petrosani, echipa care are acelasi obiectiv ca si alb-violetii si anume promovarea. Inaintea acestui joc, F.C. Arges ocupa locul trei, la doar un punct de liderul U.T.A. Arad si F.C.M. Targu Mures (un joc mai putin), si, la egalitate cu Dacia Mioveni de care o desparte doar golaverajul mai bun. In acesta deplasare, tehnicianul Ionut Badea nu poate trimite in teren o serie de jucatori importanti precum Iordache, Voiculet, Bazzi, Ghita si Nastasie, sperand totusi ca ultimii doi jucatori sa fie recuperate din punct de vedere medical pana la ora jocului. „Ne asteapta un meci dificil, la fel ca toate de pana acum. Vom intalni o echipa care are acelasi obiectiv ca si noi. Este foarte important sa obtinem o victorie, pentru a pastra echilibrul fragil pe care il avem in acest moment. Ne propunem toate cele trei puncte si speram sa reusim sa le castigam. Acest joc se inscrie in linia celor cinci partide importante pentru noi. Avem o pozitie relativa in clasament, un anumit numar de puncte acumulate. Am obtinut in aceste etape niste victorii pe care le consideram normale, important este sa ramanem concentrati si sa fim pe unul din primele doua locuri la finalul turului.”, a spus Badea.
    Dupa ce aproape o saptamana si jumatate, jucatorii alb-violeti au refuzat sa se antreneze in semn de protest pentru faptul ca nu si-au mai primit salariile pe doua luni, lucrurile au reintrat in normalitate. Conform spuselor lui Badea, moralul jucatorilor este mai bun in prezent deoarece s-a mai primit o parte din banii restanti din salarii, dar si din primele de joc din returul trecut.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90