EcoMoto 930×122

    antrenament

    Alb-violetii cu gandul la Antalya

    Pitesti. 22 ianuarie 2010.
    In aceasta dimineata lotul alb- violetilor a plecat sa efectueza vizita medicala la Policlinica Sportiva din Craiova, urmand ca dupa aceea sa revina la programul normal. In asteptarea plecarii catre Antalya, fotbalistii echipei FC Arges se afla in cantonament la Baza Vulturilor din Padurea Trivale. Acestia au pregatite cate doua antrenamente pe zi, prima sedinta de pregatire desfasurandu-se in aer liber, iar cea de-a doua, la sala de forta.
    Dupa terminarea cantonamentului de la Baza Vulturilor, fotbalistii vor avea cateva zile libere, urmand ca dupa aceea sa plece in Antalya, in perioada 3 – 15 februarie. Antrenorul Cristi Negru spune ca echipa sa va juca aici patru meciuri de verificare, insa adversarii nu au fost inca stabiliti ci ii vor alege în functie de echipele pe care le vor gasi la pregatire in acea zona.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3