New Profesional Consult 930 x 122

Adrian-Mutu_trist

Albania – România nu este la televizor!

Incredibil! Interesul pentru naţionala României de fotbal a scăzut atât de mult încât televiziunile, care altădată licitau sume astronomice, nu vor transmite în direct meciul de la Tirana. Ultima oară când o partidă oficială a tricolorilor nu s-a văzut la tv a fost acum 12 ani, Azerbaidjan – România 0-1. Victor Piţurcă va trimite în teren, ca titulari, în această seară de la ora 21, pe piteştenii Mutu şi Stancu în atac.

TVR, ProTV, Antena 1 sau DigiSport s-au bătut în ultimii ani pentru a transmite în direct meciurile echipei naţionale de fotbal. Chivu, Mutu şi ceilalţi, pe vremea când se luptau pentru calificări la turnee finale, făceau rating şi aduceau bani frumoşi televiziunilor care câştigau licitaţia pentru preluarea de imagini LIVE. Acum, telespectatorii români vor butona degeaba telecomanda între cele patru posturi tv, deoarece nimeni nu s-a înghesuit să achiziţioneze drepturile de televizare ale meciului Albania – România (ora 21), ultimul din actuala campanie de calificare. Astfel, după 12 ani, naţionala tricoloră nu va fi văzută pe micul ecran!

Pentru cei care sunt, totuşi, interesaţi de desfăşurarea meciului de la Tirana, există varianta clasică, a ascultării transmisiei radio, la Radio România Actualităţi, sau varianta mai nouă, a urmăririi pe internet a fazelor, minut cu minut, transmise de mai multe site-uri de specialitate. Totuşi, microbiştii nu sunt văduviţi de tot de fotbal în această seară, ei putând privi la DigiSport, concomitent, meciurile Serbiei, Turciei, Elveţiei sau Belgiei (de la ora 20), iar de la ora 22 este, în direct, finala Grupei D, Franţa – Bosnia.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90