Donaris 930 x 122

    SCM_Arges_Volei

    Amical pierdut de SCM CSU Argeş Volei

     

    Ieri, echipa feminină de volei a disputat un nou meci amical contra oltencelor de la SCM Craiova, în sala de sport a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul  Universităţii. Ca şi în precedenta partidă, piteştencele au pierdut , de data aceasta scorul fiind 1-3 (25-22, 28-30, 14-25, 14-25).

    Nicoleta Iatan, antrenoarea SCM CSU Argeş Volei, consideră că echipa mai are de lucru la omogenitate, deoarece foarte multe jucătoare abia au terminat junioratul şi nici nu au mai jucat împreună. Gazdele au început în sextetul de bază, format din Paşca, Vâlcu, Ilina, Pătrana, Rogojan şi Bălănescu, dar pe parcurs au mai intrat Ciurea, Vlad, Niţă, Tănăsescu, Bălae, Teodorescu şi Bădescu. Entuziasmul tinerelor voleibaliste s-a văzut în primul set, pe care şi l-au adjudecat după ce au condus aproape continuu. În al doilea set, intrat în prelungiri, s-a văzut experienţa oaspetelor, care au rezistat presiunii şi au câştigat cu 30-28. După aceea, jocul a fost aproape o simplă formalitate pentru craiovence, care au profitat de căderea psihică a elevelor Nicoletei Iatan. „A fost un test util, am întâlnit o echipă mai omogenă, mai vârstnică, cu mult mai multă experienţă. Trebuie să ţinem cont şi de faptul că jucătoarele ce alcătuiesc sextetul nostru nu au mai jucat împreună până acum”, a declarat antrenoarea SCM CSU Argeş Volei pentru site-ul oficial al clubului, www.scmpitesti.ro.

    În luna care a mai rămas până la începerea sezonului competiţional, SCM CSU Argeş Volei mai are pogramate o mulţime de partide de pregătire, printre care un joc cu Rapid Bucureşti şi două turnee, la Craiova şi Bucureşti.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90