EcoMoto 930×122

fc arges

Amicalul FC Argeș – Steaua Roșie Belgrad, încheiat la scor de neprezentare

Amicalul FC Argeș – Steaua Roșie Belgrad, încheiat la scor de neprezentare

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

FC Argeș a pierdut fără drept de apel cel mai tare amical din această vară. Piteștenii au pierdut cu 0-3 în fața campioanei Serbiei, Steaua Roșie Belgrad, anunță gsp.ro.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Piteștenii au rămas fără Cephas Malele și alți 11 jucători în această pauză competițională. Trupa lui Prepeliță și Ianovschi s-a întărit pe câteva posturi-cheie, însă ciocnirea cu Steaua Roșie Belgrad a fost dură pentru alb-violeți, care au cedat la scor de neprezentare.

Doar 15 minute a rezistat FC Argeș în amicalul disputat luni după-amiaza în Austria. Nikolic a deschis scorul în minutul 14, iar ocaziile cele mai importante de gol au fost tot în dreptul sârbilor. Piteștenii au mai scos mingea din plasă în minutele 61 și 89, încheind fără replică duelul de gală cu Steaua Roșie Belgrad.

În prealabil, FC Argeș mai disputase două amicale: 2-0 cu slovenii de la NK Drava Ptuj și 6-0 cu localnicii de la TuS Vorau.

FC Argeș: 12. Greab – 2. Tofan, 5. Turda, 32. Boldor, 30. Mușat – 4. Meza Colli, 10. Șerban – 7. Viana, 21. Palic 19. Cr. Tănase – 25. Lupeta.

Rezerve: 22. Croitoru, 3. Pițian, 14. Joao Miguel, 24. De Jonghe, 23. Barbu, 16. Teles, 89. Honciu, 6. A. Crivac, 26. Moisie, 20. Dumitrașcu, 17. Butoiu, 15. T. Coman, 11. Ișfan

Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi

Foto principal: descriptiv

Sursă foto 2: gsp.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90