930×122 CAPRA 5

    andrei_penescu_cornel_penescu

    Andrei Penescu: Badea e un tradator!

    Fiul finantatorului formatiei FC Arges, Andrei Penescu, considera de neacceptat atitudinea antrenorului Ionut Badea, care a parasit pe FC Arges pentru International Curtea de Arges. „Ionut Badea e tradator, poate e un cuvant prea greu, dar asa cred. Tata l-a pus antrenor cand nimeni nu credea in el, iar impreuna au reusit. Acum cand tata trece prin momente grele, Badea a decis sa plece. Avem de incasat 200.000 de euro, clauza de reziliere a contractului sau, si ii vom lua. Tata a fost oarecum dezamagit de Ionut Badea, dar e un om matur, are 42 de ani, stie cum e viata, se asteapta de la oameni la ce e mai rau. Noi nu i-am micsorat salariul lui Ionut Badea, nu stiu de ce a decis sa plece”, a spus Andrei Penescu la GSP TV.
    Cum Ionut Badea si-a inceput deja activitatea de antrenor principal la FC Internaţional fara ca situatua sa administrativa si contractuala sa fie rezolvata, acesta a ramas, in acte, in continuare angajatul clubului FC Arges.
    Cristi Negru, noul antrenor al echipei FC Arges spera sa indeplineasca obiectivul impus de conducere, chiar daca la club sunt in continuare probleme financiare.„ Eu nu pot garanta ca vom promova 100%, si sint sigur ca nimeni nu poate face acest lucru, dar voi face tot imi sta in puteri pentru a indeplini acest obiectiv. Nu am mai antrenat pina acum o echipa de talia lui FC Arges, dar ma voi pregati sa fiu un tehnician de succes. Am primit asigurari ca problemele financiare care sunt acum la club se vor revolva“, a spus Cristi Negru.
    Andrei Penescu a vorbit la GSP TV si despre situatia lui Cornel Penescu, care a fost arestat in aprilie 2009 in dosarul „mită pentru arbitrii”. „Nu se vrea judecarea tatalui meu, pentru ca nu sunt probe”, a spus fiul patronului lui FC Arges.
    Sursa:gsp.ro

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90