NOR CURIER 930X122

andrei-penescu

Andrei Penescu:”Am renuntat la FC Arges pentru ca trebuie sa dau BAC-ul!”

Pitesti.20 mai.2010.
Andrei Penescu, detinatorul oficial al clubului FC Arges, dupa ce tatal sau, Cornel Penescu a fost desemnat persoana non-grata in fotbalul romanesc, a dezvaluit motivul pentru care a fost nevoit sa renunte la echipa de fotbal: are nevoie de liniste ca sa-si dea Bacalaureatul! Surprinzator, fiul lui Penescu sustine ca decizia i-a apartinut in totalitate, insa a fost luata cu acordul tatalui sau.

Aflat in arest prentru a doua oara, Cornel Penescu a plans cand a luat cunostinta de faptul ca famila sa intentioneaza sa renunte la clubul alb-violet. „A fost decizia mea, eu l-am anuntat pe tata si mi-a zis sa fac ce e mai bine. Eu am Bacalaureatul anul acesta, in vara, urmeaza sa am admiterea la facultate si efectiv nu mai am timp sa ma ocup de echipa asta. I-am spus tatalui meu si el a inteles situatia si mi-a spus sa facem ce consideram noi. Cand i-am spus ca vreau sa vindem pentru ca nu aveam ce face, a inceput sa planga saracu’. La mine efectiv treaba este da timp, nu mai pot, nu mai am nici chef, au fost si tot felul de certuri cu lumea, cu suporterii si asa mai departe, numai nemultumiri. Eu nu mai vreau sa am de-a face cu lucrurile astea. Pentru mine a insemnat mai putin echipa, pentru tata a insemnat foarte mult si inseamna in continuare, dar asta este, in situatia actuala el e prea suparat cu ce i se intampla si de aceea ne lasa sa facem ce consideram. In legatura cu ofertele eu sunt dispus sa vorbesc cu toata lumea. Momentan nu stiu valorea actiunilor, o sa vedem. Pe mine ma intereseaza doar sa scoatem o parte din investitii si in rest sa fie bine pentru club. O sa discutam in continuare cat, cum si in ce fel…” a declarat Andrei Penescu.
Conform facturilor restante, clubul FC Arges are in prezent datorii de peste 19 miliarde de lei vechi.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3