930 x122 grota rece

    Marius_Ion_FCA

    Antrenorul Argeşului e nemilos cu eliminaţii: „Vor plăti”!

    Dacă în campionat, lucrurile stau nesperat de bine pentru FC Argeş, care se află pe locul 3 după disputarea a şase etape, având în faţă doar pe Gloria Bistriţa şi Poli Timişoara, în schimb la capitolul disciplină antrenorul Viorel Dumitrescu mai are mult de lucru. În meciul cu Juventus, câştigat dramatic cu 2-1, FC Argeş a avut doi jucători eliminaţi: pe Octavian Ionescu şi Marius Ion (foto). Cei doi vor fi penalizaţi atât de Federaţie, cu suspendări, cât şi de propriul tehnician, cu amenzi!

    În Regulamentul de Ordine Interioară al clubului FC Argeş este specificat că orice cartonaş primit de fotbalişti pe greşeli proprii va fi sancţionat. În meciul de sâmbătă, Octavian Ionescu şi Marius Ion şi-au lăsat colegii în inferioritate numerică pe două prostii grosolane, care au uimit spectatorii. „Fundaşul ăla central (n.r. – Ionescu) s-a apucat să dea cu pumnul într-un copil de 1,65 metri, iar pe celălalt eliminat, cu numărul 25 (n.r. – Ion), l-aş fi bătut de faţă cu toată tribuna, direct pe teren: a dat de două ori cu piciorul în minge după fluierul arbitrului, şi a luat două cartonaşe galbene total aiurea”, a declarat pentru site-ul www.epitesti.ro un spectator la partida Juventus – FC Argeş 1-2.

    De altfel, negru de supărare fiindcă au pus în pericol obţinerea unui rezultat favorabil, antrenorul Viorel Dumitrescu a declarat încă de la finalul jocului că cei doi vor suporta consecinţele faptelor lor: „Vreau să spun că eliminările au fost corecte şi vom lua măsuri pentru problemele astea de indisciplină. Vom face o şedinţă amănunţită şi vom vedea ce vom hotărî. Probabil îi vom amenda, vor plăti”.

    Până acum FC Argeş a încasat destul de multe cartonaşe roşii. Două au fost luate în meciurile de Cupa României, iar trei în campionat, în doar şapte meciuri!

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3