930×122 CAPRA 5

Viorel_Dumitrescu_fca

Antrenorul Argeşului i-a jignit pe suporterii alb-violeţi

După ce a dus echipa pe primul loc al Seriei B după primele patru etape, antrenorul lui FC Argeş, Viorel Dumitrescu, a avut o explicaţie halucinantă pentru lipsa suporterilor de la stadion: „Lumea nu mai vine la meciurile Argeşului pentru că n-a consumat destul alcool”. În primele două partide disputate pe stadionul „Nicolae Dobrin” sub comanda lui Dumitrescu, în tribune s-au strâns circa 100 de spectatori, majoritate membri ai galeriei care contestă vehement conducerea clubului, asigurată de patronul Cornel  Penescu şi managerul Cătălin Barbu.

Deşi are mai puţine meciuri la FC Argeş decât degetele de la o mână, Dumitrescu i-a desconsiderat pe microbiştii care au trăit momente memorabile ca fani ai echipei  alb-violete, pe vremea lui Nicolae Dobrin, când s-au câştigat cele două titluri de campioană, sau mai recent, pe vremea celor care au dus ultima oară pe FC Argeş în cupele europene: Adi Mutu, Jean Barbu, Bogdan Vintilă, Vasile Popa şi ceilalţi. Pentru atitudinea lui de frondă, suporterii echipei FC Argeş i-au pregătit lui Viorel Dumitrescu o atmosferă ostilă la meciul cu Gloria Bistriţa.

Victorie pentru locul 1
Sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul din Trivale, FC Argeş va da piept cu Gloria Bistriţa, formaţie care a fost retrogradată forţat de Liga Profesionistă de Fotbal în această vară, deoarece nu a îndeplinit toate criteriile pentru prelungirea licenţei. Jocul contra bistriţenilor este primul cu adevărat important pentru echipa alb-violetă, care şi-a propus în acest sezon promovarea în Liga 1. O victorie mâine ar consolida poziţia de lider în clasament pentru FC Argeş, lucru de care este conştient şi antrenorul Viorel Dumitrescu: „Suntem conştienţi că vom juca împotriva unei echipe de Liga 1, deoarece părerea mea este că Gloria Bistriţa a fost retrogradată abuziv. Au o echipă foarte bună şi cu siguranţă nu ne va fi uşor să ne impunem, dar nu ne temem şi vom face tot ce putem pentru a obţine victoria”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90