930×122 CAPRA 5

    viorel-dumitrescu_antr

    Antrenorul echipei FC Argeş vrea să se împace cu fanii: „Iertaţi-mă”!

    După un război surd care a durat aproape o jumătate de sezon, antrenorul Viorel Dumitrescu vrea să se împace cu suporterii clubului, pe care i-a făcut beţivi! FC Argeş a jucat până acum, acasă, cu maxim 200 de suporteri în tribună, şi aceia veniţi mai mult să fluiere, să înjure şi să huiduie, decât să încurajeze echipa. Azi, Dumitrescu a făcut primul pas spre împăcare, cerându-şi scuze! Să vedem dacă fanii alb-violeţi le vor accepta…

    Relaţia dintre conducerea tehnică a echipei FC Argeş şi suporteri a fost încordată încă de la început. Fanii nu au văzut cu ochi buni numirea lui Viorel Dumitrescu, considerat om de casă al lui Cornel Penescu şi un personaj care nu se identifică absolut deloc cu istoria grupării lui Dobrin. Primele rezultate foarte bune păreau a fi un bun prilej de împrietenire, dar Viorel Dumitrescu a dorit să ia partea unor fotbalişti de-ai săi, jigniţi permanent de galerie, insultându-i la rândul lui pe suporteri. I-a făcut pe aceştia beţivi şi i-a anunţat că nu are nevoie de ei în tribună.

    Şi, totuşi, după aproape o jumătate de sezon, Dumitrescu şi-a dat seama că e greu să joace în anonimat. Aşa că azi a făcut un prim pas spre împăcare, cerându-şi iertare: „Îi aştept la stadion, să ne ierte pentru greşelile pe care le-am făcut până acum, pentru că avem mare nevoie de ei. Una e să joci cu un stadion plin şi alta e cu un stadion gol, şi la matineu. Avem nevoie de ei!”.

    Vrea într-un an să construiască o echipă competitivă
    Dacă scuzele sale nu vor avea ecou în inima fanilor alb-violeţi, Viorel Dumitrescu ştie ce trebuie să facă pentru o împăcare definitivă: să construiască la Piteşti o echipă care să promoveze în Liga I. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla la anul: „Proiectul nostru este pe trei ani, dar eu am sperat să facem surpriza şi să promovăm acum. Noi suntem optimişti că vom reuşi să facem o echipă competitivă. Sunt convins că din jocurile astea au avut de învăţat, cu Bistriţa şi Timişoara. Mi-aş dori şi eu, pentru oraş, să se întâmple ce se întâmplă la Timişoara. Altă civilizaţie… Oameni cu fulare la gât, autobuze vopsite, totul în alb şi violet, condiţii pentru a face fotbal de performanţă”, a mai spus tehnicianul echipei fanion a judeţului.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90