Donaris 930 x 122

fc_arges_jucatori

Ape tulburi la FC Arges

Situatia echipei de fotbal FC Arges Pitesti din Liga a doua este in continuare incerta, desi la alte formatii din tara se fac deja pregatiri pentru sezonul urmator. Marea problema la FC Arges o constituie lipsa resurselor financiare, mai precis a unui investitor dispus sa bage bani la club.

Cornel Ionica, viceprimar al municipiului Pitesti, a tinut miercuri, 23 iunie, sa clarifice situatie actuala a echipei de fotbal FC Arges. Conform spuselor lui Ionica, echipa se afla in continuare sub actionariatul majoritar al fratilor Penescu, chiar daca acestia au cedat administrarea clubului catre Primarie. Viceprimarul sustine ca municipalitatea va face eforturi pentru a sustine echipa de fotbal fanion a judetului Arges, doar ca in acest moment situatia este foarte incurcata.

„Transferul echipei catre municipalitate sau catre alti actionari nu este clarificat. Am incercat sa aducem la discutii dintre actionarii minoritari, insa nimeni nu a vrut sa stea de vorba. Nimeni nu baga bani, este o situatie foarte dificila, mai ales ca nu ne-a mai cautat nimeni nici de la Centru. Nu stim incotro sa ne indreptam acum iar o eventuala procedura de transfer catre alt actionar ar fi greoaie. Pentru campionatul urmator nu vedem, deocamdata, o solutie care sa fie adoptata intr-un timp foarte scurt, dar mai cautam alternative. Numai pentru salarii e nevoie de 240.000 de lei”, a spus Cornel Ionica.

Viceprimarul a mai declarat ca va fi sustinuta si echipa de prima liga FC International Curtea de Arges care si in sezonul urmator isi va disputa meciurile de pe teren propriu in Trivale. In cazul in care municipalitatea si actionariatul de la International nu ar fi ajuns la o intelegere, echipa de prima liga era pregatita sa plece la Râmnicu Vâlcea.

{loadposition inside}

 

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3